Persoonlijke begeleiding om zelfgekozen doelen te behalen

Coaching persoonlijk leiderschap brengt je stap voor stap dichter bij wat jij nou echt wilt

Wil je doen wat jij wilt, wat je energie geeft in plaats van kost? Wil je vaker ‘nee’ zeggen? Heb je veel ballen in de lucht te houden en is er maar weinig ruimte vrij voor ontspanning? Leg je de lat hoog en ben je streng voor jezelf? Of heb je een dilemma en vind je het lastig om een keuze te maken?

Het is de hoogste tijd om in beweging te komen en voor jezelf te kiezen. Stop met stilstaan en veeg alle overbodige vragen, twijfels en onzekerheden van tafel. Krijg helder wat jij wilt en ga ervoor!

Het voornaamste doel van persoonlijke coaching is om zelfgekozen doelen te behalen. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, iedereen heeft wel eens iets waar hij/zij zelf niet goed uitkomt. Bewust of onbewust. Weet je dat wat je doet niet werkt, maar weet je niet hoe het dan wel moet? Of heb je je leven goed voor elkaar, maar knaagt er toch wat?
Sta gelukkiger in het leven door een helder inzicht te krijgen en minder innerlijke onrust te ervaren.

Uit balans?

Een dilemma?

Perfectionisme?

Haal meer uit je leven

Met een erkende coach kan je persoonlijke als ook werk gerelateerde issues en dilemma’s bespreken.
Een life coach wordt ook wel een ‘levensloopcoach’ genoemd. Iedereen heeft een andere definitie over ‘het leven’. Wat vind jij nu echt belangrijk in het leven? Als je later terug kijkt op je leven, wanneer ben je tevreden? Ook komt tijdens een life coaching traject de vraag wat jou voldoening geeft. Dit noemen we ook wel zingeving.

Als erkende coach maak ik samen met jou helder welke dillema’s er zijn ontstaan in je leven en hoe deze op te lossen op een evenwichtige manier.
Dat kan over van alles gaan. Thema’s zoals weten wat je wilt, grenzen bewaken, keuze stress, balans, burn-out, perfectionisme en persoonlijke effectiviteit kunnen voorbij komen tijdens een coachingstraject.

Wanneer je volledig jezelf bent en doet wat jij wilt, voel je je gelukkiger. Dus wil jij echt weten wie jij bent, waar je energie van krijgt en wat je voor de wereld om je heen wilt betekenen? Huur mij in als life coach en haal meer uit je leven!

Bezinning

Voldoening

Zingeving

Hoe ziet een coachtraject er uit?

Werkwijze

Coachtrajecten zijn nooit hetzelfde. Vanuit jouw vraag of wens zet ik een persoonlijk traject op met ruimte voor tussentijdse aanpassingen als dat nodig of gewenst is. Meestal bestaat een traject uit 5 coach gesprekken van elk 1 á 1,5 uur; op locatie of online.

De insteek van mijn coaching:

Bij coaching gaan we er vanuit dat je zélf van alles in huis hebt of kunt ontwikkelen om te bereiken wat jij wilt. Je bent je alleen niet (meer) bewust van je eigen kunnen, vermogen en kracht. Stap voor stap help ik je activeren, motiveren, je moed en zelfvertrouwen te vergroten en weer helder te krijgen wat jij belangrijk vind. Waar jij blij van wordt.

Het verkennen van onderliggende overtuigingen kan inzicht geven over hoe ze je belemmeren en ooit hebben geholpen. Uitgebreid naar de oorzaak kijken is niet nodig omdat de oplossing daarmee niet altijd duidelijk wordt.

Tijdens de gesprekken gebruik ik bewezen effectieve en oplossingsgerichte methoden en interventies: Motiverende gespreksvoering, Oplossingsgericht Coachen, en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Daarnaast ben ik gecertificeerd in de Bepper Balance Methode. 

Al deze methoden zijn effectief, werken prettig en je komt snel bij de kern. Ik heb een uitgebreide toolbox om je aan het denken te zetten maar tevens om je praktische tips en suggesties te geven.
Zo help ik jou in de richting van wat jij wilt.

Impressie Bepper Balance methode

Met het Bepper Balance bord breng je alle aspecten die een rol spelen visueel in kaart. Dit geeft overzicht en zorgt voor rust en ruimte. 

Door deze aspecten vervolgens te wegen met de gems, wordt de impact van de aspecten duidelijk. Je ziet, voelt en ontdekt hoe het anders kan. Je krijgt overzicht, weet waar te beginnen en kunt keuzes maken.

 

Wat levert life coaching jou op?

Persoonlijke coaching

"Ontwikkelen is: experimenteren, ervaren en bijsturen. En herhalen."

Wat kost persoonlijke coaching?

Met coaching investeer je in jezelf. Het helpt je met het accepteren en omgaan van tegenslagen. Je vindt meer balans en geluk. Uiteindelijk lukt het je zelf misschien ook wel, maar hoe lang wil je blijven doormodderen? Met coaching kom je er sneller achter wat je wilt en hoe je daar kunt komen. Als coach luister ik naar je, zet ik je aan het denken, help ik je gedachten op een rijtje te zetten en geef ik je een zetje in je gewenste richting.

Persoonlijk coachtraject

kort maar krachtig
290 excl. btw
  • Gratis kennismaking / intake
  • 3 coachgesprekken
  • Doorlooptijd 3 maanden

Persoonlijk coachtraject

intensief
575 excl. btw
  • Gratis kennismaking / intake
  • 6 Coachgesprekken
  • Doorlooptijd 5 maanden
  • Oefeningen voor tussendoor
  • Templates voor reflectie

Vergoeding door je werkgever?

Vraag aan je werkgever of hij/zij budget beschikbaar heeft voor persoonlijke ontwikkeling en financieel wilt bijdragen in jouw ontwikkeling. Wellicht kan anders een opleidingsbudget ingezet worden. Met een-op-een coaching werk je gericht en effectief aan jouw doelen. Daar heeft je werkgever ook baat bij: het is relatief voordelig én gelukkige werknemers zijn productieve werknemers.

“Wanneer we een situatie niet meer kunnen veranderen, worden we uitgedaagd om onszelf te veranderen.”