Voor ondernemers

 Ben je ondernemer, maar…

✔ Loop je vast in het uitbouwen van je bedrijf?
✔ Weet je niet hoe je bepaalde zaken moet aanpakken?
✔ Zou je je werkzaamheden beter willen organiseren?
✔ Zie je door de bomen het bos niet meer?
✔ Kom je niet verder met de groei van je bedrijf ook al werk je veel en hard?
✔ Wil je het zelf doen maar kun je ook een beetje hulp of een luisterend oor gebruiken?

► Raak je hierdoor langzaam maar zeker je energie en soms ook je vertrouwen kwijt?
► Hebben jij en je naaste omgeving hier last van?

Als ondernemer heb je veel vrijheid, werk je zelfstandig, span je je in om jouw doel te behalen en niet die van een ander, hoef je je minder te verantwoorden als in loondienst en kun je flexibeler met je tijd om gaan.

Maar als ondernemer ben je ook zelf verantwoordelijk voor het resultaat. Als ondernemer kun je het gevoel hebben dat je er alleen voor staat en kun je je eenzaam voelen. Natuurlijk heb je wel contact met collega ondernemers en je kunt naar netwerkbijeenkomsten gaan. Maar kun je daar ook terecht met je vragen?

💡 Hoe zou het zijn als je iemand hebt die jou vanuit een professionele en positieve houding helpt met je eigen bedrijf? Iemand die naar je luistert, die met je meedenkt, die je ideeën op een rijtje helpt te zetten? Iemand die je inzichten of tools biedt, maar de keuze of implementatie daarvan aan jou over laat?

Een coach kan je helpen!

Zodat je vol vertrouwen je eigen bedrijf kunt uitbouwen.

Tijd is geld, dus het liefst wel helder, praktisch en concreet.
Als business coach ben ik er om jou te helpen met jouw bedrijf. Mijn aanpak is rustig, pragmatisch, gedegen en zonder oordeel.

Zelfstandig ondernemen doe je helemaal zelf. Maar je hoeft niet alles alleen te doen!
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Aanbod mogelijkheden

Qua aanbod kun je denken aan:

• coaching

• strategiesessie (halve of hele dag)

• ondersteuning bij het uitwerken of aanscherpen van je business plan

• doorvertaling huisstijl in Social Media, Powerpoint, Word templates

Webshop of fysieke winkel

Ik heb nu ook een speciaal aanbod voor webshops of fysieke winkels:

• assortimentsanalyse

• leveranciersanalyse

• prijscalculaties en margeberekeningen

Afgelopen maand heb ik de workshop Doelen bepalen gevolgd bij Complementary. Marijne had alles super geregeld. We kregen vooraf al wat huiswerk om tijdens de workshop echt aan de slag te kunnen. Vooral het stellen van de doelen en het vinden van de WHY is soms wat lastig, maar Marijne helpt je er goed doorheen.

Het onderling sparren tussen de andere deelnemers en Marijne zorgt ook voor veel nieuwe inzichten. Inzichten waarmee ik nu zeker aan de slag kan gaan.

Ik heb mijn doelen nu helder voor ogen en ben klaar om ze te gaan behalen. Ik ben erg blij dat ik deze workshop heb gedaan. Het heeft mij toch dat extra setje gegeven om echt aan de slag te gaan.

Marijne, bedankt voor je goede uitleg, en fijne werkbladen.

Marjolein van Hesselingen-Dijkhuis

Health coach Marjolein

Ik kwam bij Marijne terecht voor haar training de 6 stappen naar succes. Echter zat er een tijdsdruk op waardoor we niet de hele training konden doorlopen. Marijne zag dat ik verschillende aspecten uit haar training al had staan en heeft een op maat gemaakte traject gemaakt. Na een ochtend bij elkaar gezeten te hebben, waarbij Marijne het doel niet uit het oog verloor, stond er een basis waar ik mee verder kon. Samen maakten we ook doelen. Niet alleen een einddoel, maar ook maandelijkse en zelfs wekelijkse doelen, om steeds dichterbij bij het einddoel te komen.

Vervolgens was ze de stok achter mijn deur en zorgde ze voor positiviteit als het, in mijn ogen, even niet mee zat.

Uiteindelijk ben jij zelf degene die de keuzes moet maken, maar Marijne begeleidt je in het maken van deze keuzes of pakt een andere invalshoek als de ene aanpak niet werkt. En ze zorgt dat jij je doel niet uit het oog verliest.

Nicole van Spijk

MaNic business support