Loopbaan coaching

Meer doen van wat jij leuk vindt

  Ben je werknemer en…

● Krijg je steeds minder energie van wat je doet?

● Zit je op je werk niet meer op je plek?

● Wil je iets anders maar weet je niet wat?

● Ben je een 40-plusser halverwege je loopbaan en zakt de moed je in je schoenen als je er aan denkt dat je nog 25 jaar moet?

● Ben je moeder van een zorgintensief kind en wil je werken of inkomsten genereren?

  Wil je het wel anders, maar…

✔ Weet je niet hoe je dat aan moet pakken?

✔ Zit je tegen allerlei praktische zaken aan te hikken?

✔ Weet je niet of je ideeën haalbaar zijn?

  En…

► Blijf je hierdoor piekeren maar kom je geen stap verder?

► Vertel je thuis en op bij vriendinnen niet meer (met enthousiasme) over je dagelijks leven of werk?

► Is het glas bij jou half vol of zelfs leeg en raakt je energie op?

Het glas is niet half leeg, maar (half) vol!

loopbaan

Kortom: je hebt vragen, twijfels of onzekerheden die je niet verder helpen. Wat jij ook wilt: de enige manier om vooruitgang te realiseren is door in beweging te komen.

Uit het vertrouwde stappen kan spannend zijn. Zeker als het werk en inkomen betreft. Maar als je niet lekker in je vel zit of op je werk niet meer op je plek, als je op zoek bent naar energie, voldoening en zingeving dan heb je niets te verliezen en veel te winnen. Toch?

De wereld verandert zo snel dat het heel normaal is dat je ook regelmatig van richting verandert. Een andere weg inslaan ís mogelijk. Het uitspreken van wat je bezig houdt, is spannend maar brengt je wel dichter bij meer geluk.

💡 Hoe zou het zijn als je iemand hebt die jou vanuit een professionele en positieve houding helpt met het op een rijtje zetten van wie je bent, wat je kunt en wat je wilt? Iemand die naar je luistert en met je meedenkt?

Je hebt zelf al best wat (levens)ervaring dus het liefst wel helder, praktisch en concreet.
Als loopbaancoach sta ik voor je klaar om jou te helpen naar jouw stip aan de horizon. Mijn aanpak is rustig, pragmatisch, gedegen en zonder oordeel.

Zodat je vol vertrouwen én energie de toekomst tegemoet gaat.

Been there, done that

Bij mijn blogs kun je mijn persoonlijke verhaal lezen over mijn loopbaan switch en vooral wat daar aan vooraf ging. Hoe ouder je wordt, hoe lastiger switchen lijkt te worden. Je bent opgeleid en ervaren in wat je doet, je hebt bepaalde zekerheden. Maar tegelijkertijd ga je anders naar jezelf en de wereld kijken. Je vindt andere dingen belangrijk dan toen je jong was of misschien nog geen (zorgintensieve) kinderen had. Het kan een zoektocht zijn om opnieuw te bepalen wat je wilt en wat je nú belangrijk vindt.

Ik ben zelf ook door dit proces gegaan en weet inmiddels dat bijna iedereen dit overkomt. Het was niet altijd makkelijk en professionele hulp (praten met HR, een coach of het volgen van een opleiding) kan je een hoop tijd en energie besparen.