Business coaching voor ondernemen met focus én energie

Meer succes behalen op zakelijk gebied met een gezonde werk-privé balans

Zie je door de bomen het bos niet meer? Mis je focus? Is je agenda overvol en ontbreekt het aan planning en structuur? Heb jij moeite met timemanagement? Of kom je niet verder met de groei van je bedrijf?

Business coaching is voor managers en ondernemers en zorgt ervoor dat je doelgericht te werk gaat, met meer veerkracht en een gezonde werk/privé balans. Jouw manier van ondernemen wordt effectief en je verspilt geen tijd en energie aan randzaken.

Als erkende business coach help ik jou vanuit een professionele en positieve houding met het op- of uitbouwen van je eigen bedrijf. De ondernemerscoaching is gericht op het ontwikkelen van een toekomstvisie, doelen stellen en het bepalen van de daarbij behorende strategie. Plannen worden concreet en je gaat hiermee succesvol aan de slag.

 

Geen focus?

Starten?

Groeien?

Dit is de reden waarom je een business coach inhuurt

Business coaching zorgt ervoor dat je zakelijk en persoonlijk meer succesvol wordt. Als zelfstandig ondernemer heb je veel vrijheid en ben je zelf verantwoordelijk voor het resultaat. Toch kun je je als ondernemer eenzaam voelen en het ondernemerschap kan je overweldigen. Het is bijna onmogelijk om overzicht te bewaren op elk zakelijk punt.

Mijn achtergrond

Als manager was ik jarenlang verantwoordelijk voor de inkoop, verkoop, productontwikkeling, project- en procesmanagement en het aansturen van allerlei teams. Daardoor heb ik veel ervaring met het bepalen en realiseren van commerciële business plannen en het helpen van anderen om de juiste focus te leggen.

Met mijn natuurlijk gevoel voor timing ben ik een eersteklas planner. En ik maak dingen het liefst simpel: door te verhelderen, structureren en organiseren.
Mijn opgedane kennis, ervaring en kwaliteiten zet ik nu in om jouw verder te helpen met jouw onderneming.

Business buddy

Zie mij als je ‘business buddy’. Ik luister naar je, denk oplossingsgericht met je mee en samen zetten wij alle ideeën op een rijtje. Ik reik de tools aan, jij voert de planning uit. Jij houdt dus volledig de controle over je eigen onderneming. Dus wil jij vol vertrouwen je eigen onderneming uitbreiden?

Werk samen met mij als jouw business coach.

Kennis & ervaring

Inspiratie & motivatie

Tips & tools

Hoe ziet een business coachtraject er uit?

Werkwijze

Coachtrajecten zijn nooit hetzelfde. Vanuit jouw vraag of wens zet ik een persoonlijk traject op met ruimte voor tussentijdse aanpassingen als dat nodig of gewenst is. Meestal bestaat een traject uit 5 coach gesprekken; op locatie of online.

Bij business coaching kan het gaan over vakinhoudelijke zaken, jouw ondernemersvaardigheden en productiviteit.

Inhoudelijk

Hierbij gaat het om inhoudelijke aspecten van het ondernemen. Denk aan doelgroep bepaling, aanbod uitwerking, prijsbepaling, je ultieme verdienmodel, administratie en boekhouding, marketing en sales.

Vaardigheden

Ik zie regelmatig startende ondernemers die onzeker zijn en het lastig vinden om zichzelf als ondernemer te zien. Iedereen onderneemt op zijn of haar eigen manier en heeft eigen kwaliteiten, competenties en talenten.

Productiviteit

Bij productiviteit gaat het om doelgericht ondernemen en slimmer werken. Denk hierbij aan timemanagement, planning en structuur, persoonlijke effectiviteit, efficiency en werk-privé balans, waarom doe je wat je doet. Kortom: focus en energie!

Wat levert business coaching jou op?

"Zelfstandig ondernemen doe je helemaal zelf. Maar je hoeft niet alles alleen te doen!"

Wat kost business coaching?

Met coaching investeer je in jezelf en je eigen bedrijf. Je kunt natuurlijk avonden op internet zoeken naar informatie, webinars volgen en aan challenges meedoen. Maar wat denk je dat die tijd je uiteindelijk kost? Zeker als ondernemer geldt: tijd is geld. Je kunt het misschien alleen, maar dan kost het je meer tijd en energie. Dus, waarom moeilijk doen als het makkelijker kan? 

Afhankelijk van jouw behoefte kies je waar voor jou de focus op moet liggen.

Coachingstraject

3 maanden
290 excl. btw
 • Gratis kennismaking / intake
 • 3 Coachgesprekken
 • Maatwerk invulling

Coachingstraject

6 maanden
575 excl. btw
 • Gratis kennismaking / intake
 • 6 coachgesprekken
 • Maatwerk invulling
 • Beknopte verslaglegging
 • Tips voor tools

Doelgericht ondernemen

Programma
649 excl. btw
 • Toegang tot Cursus Doelgericht ondernemen
 • Diverse Templates waaronder het Focusplan
 • 6 coachgesprekken
 • Tips voor tools
 • Doen wat bijdraagt aan wat je wilt bereiken

Als ondernemer kun je coaching opvoeren als zakelijke kosten en het is daarmee meestal aftrekbaar voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.

Reviews

“De snelste manier om je succes te verdrievoudigen, is door je investering in persoonlijke ontwikkeling te verdubbelen.” Robin Sharma